O NAMA

Radio Puls Grocka počeo je sa radom 19. Decembra 1997. godine, od 1. avgusta 2008., po dobijanju dozvole za emitovanje programa emituje program na frekvenciji 88,7 FM sa sedištem u Grockoj, dobija moderniji i zabavnijiji identitet pod sloganom "U ritmu Vašeg srca".

Mala, mlada i perspektivna ekipa radija trudi se da pozitivnim duhom energijom i novim idejama oboji program, koji iz dana u dan dobija sve veći broj slušalaca.

Radio je muzički opredeljen za domaću zabavnu i narodnu muziku, ali ima mesta i za emisije u kojima se emituju najveći hitovi sa svetske muzičke scene.

Program je obojen zanimljivim kolažnim sadržajem i probranim emisijama. Trudimo se da pričamo samo onda kada imamo šta da kažemo, a dajemo i mogućnost našim slušaocima da daju svoje predloge, sve u cilju poboljšanja kvaliteta programa.

Od sredine 2016. godine Radio Puls Grocka dobija novog vlasnika a samim tim i novi tim, pored produženja dozvole na period od još 8 godina urađena je dislokacija (premeštaj) predajnika na lokacju selo Pudarci (u opštini Grocka), inače najvišu tačku u opštini Grocka sa nadmorskom visinom 286 metara čime je nakon 8 godina rešena pokrivenost signala na većem delu teritorije opštine Grocka i šire okoline.

Radio Puls Grocka se može slušati na frekvenciji 88,7 MHz (u opštini Grocka i široj okolini) i preko interneta na web adresama: http://radiopulsgrocka.blogspot.rs/ i http://www.uzivoradio.com/puls-grocka.html .